LA MARINA

Välkommen till det verkliga Spanien. Välkommen till lugnet och total avkoppling. Vill Ni uppleva Spanien bland spanjorer, på spanskt vis, men ändå med kända och väletablerade turistorter på nära håll, skall Ni satsa Era slantar på ett boende i La Marina. La Marina är en liten och mycket mysig, genuin spansk by med begränsad turism. Den är belägen vid kusten, 25 km söder om flygplatsen i storstaden Alicante och 15 km norr om det mer kända Torrevieja. Inom några kilometer återfinns också de två trevliga grannstäderna Guardamar och Santa Pola. Den betydligt större staden Elche, ligger ca 10 km in i landet.

I La Marina är livet betydligt lugnare än i de större turiststäderna. På den lite sömniga huvudgatan hittar man dock allt det där underbara en husköpare förväntar sig av Spanien. Trevliga restauranger, livliga tapasbarer, caféer mm, mm.

Den 17 km långa stranden ligger endast 800 meter från våra radhus och nås via denna lantliga väg.

Den underbara sandstranden Playa de La Marina

 

Här, på gångavstånd till den underbara sandstranden Playa de La Marina och endast 100 meter från La Marinas huvudgata, bygger vi och säljer i egen regi områdena MAR y PINOS.

Söderfasad Mar y Pinos 1

Det är rena idyllen mellan stranden, pinjeskogen och vårt område. I bakgrunden ses Santa Pola.

Rymliga terrassytor i markplan

 

Det nu aktuella området, MAR y PINOS 2, består av 24 st mycket rymliga radhus. Samtliga radhus är i två plan och har en 35 m2 stor takterrass med underbar Medelhavsutsikt. I källarplan återfinns ett stort antal garageplatser där man också har möjlighet till förråd. I områdets mitt är det grönområde och en fin poolanläggning. Fastigheterna håller hög standard och allt byggmaterial är av högsta kvalitet.

Norrfasad Mar y Pinos fas 1. På vänster sida vägen byggs fas 2

Platsen för Mar y Pinos 2

Snickerier av hög kvalitet

Husen ligger i härligt lantliga omgivningar

Ett privat poolområde tillhör

Fantasifull fasad

 

Interiört håller fastigheterna hög kvalitet och är mycket rymliga. Markplan har öppen planlösning med ett stort vardagsrum i direkt anslutning till det trevliga barköket. Öppen spis kan erhållas i vardagsrummet. Ett badrum, ett sovrum och stora terrassytor återfinns också i markplan. En trappa upp har man ytterligare 2 sovrum med en ordentlig terrass till varje, samt ännu ett badrum. På taket har man en helt fantastisk takterrass med underbar utsikt över Medelhavet.

Öppen planlösning med barkök i hög kvalitet.

Den rymliga matsalen

Vardagsrummet

Marmortrappa till övervåningen

Det vackra badrummet

Gästtoaletten

 

Planlösning till radhusen i MAR y PINOS 2 (Total konstruktionsyta 101 m2 + terrasser + garage)

Markplan:47,5 m2+stora terrasser

Övervåning: 32 m2 + 16 m2 balkong

Takterrassen: 35,5 m2

 

Fasaden till en radhuslänga i Mar y Pinos 2

 

Markplan hela Mar y Pinos 2

TILLBAKS TILL STARTSIDAN