AMANECER IX – SUNRISE 9

Specialerbjudande med möbler, ac, garage, m m  i priset

Calle Lagos de Covadonga, Orihuela Costa

249.000 - 449.000 euros

p

2-3 sovrum, 2 badrum

Nyproduktion

amancer IX-sunrise 9 området

Amanecer IX – Sunrise 9 

Amanecer IX – Sunrise 9 består av 9 byggnader med totalt 106 exklusiva lägenheter. Man bor i markplan, på första eller andra våningen eller i ett penthouse överst med fantastiska terrasser. Området har ett 5000 m2 stort grönområde med naturligt gräs, planteringar med palmer, ett område avsett för att spela petanca, gym, bastu, jacuzzi och och en  härlig swimmingpool med barnpool.

Lägenheterna

Amanecer IX – Sunrise 9  uppförs i hög kvalitet och lägenheterna är fullständigt utrustade med vitvaror, luftkonditionering, komplett möblemang inkl smart TV, husgerådspaket,elektriskt styrda persienner, inbyggda garderober, badrum med duschkabin, golvvärme och badrumsspegel. Alla lägenheter har privat garage med förråd inunder byggnaden 

I närområdet                                                 

Området ligger i hjärtat av Orihuela Costa, mycket nära golfbanan Villamartin med shoppingcentra och sandstränder på bekvämt avstånd.

Avstånd flygplats/golf                                  

Till Alicante flygplats är det ca 50 km, och till Alicante stad ytterligare 9 km. Ett flertal jättefina golfbanor finns att tillgå på mycket nära håll. Utöver Villamartin golf har man också banorna Campoamor, Las Colinas och Las Ramblas på riktigt nära håll. Inom 50 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.

Visningsresa! Information här!

Pin It on Pinterest