LÄGENHET C/DIEGO RAMIREZ

En kort promenad Torrevieja centrum

Calle Diego Ramirez

177.000 euros

p

3 sovrum, 2 badrum

Begagnad

lägenhet calle diego ramirez

Fastigheten Calle Diego Ramirez 

Lägenhet Calle Diego Ramirez med 3 sovrum, 2 badrum, fördelat på 95 m2 och garage, ligger i Torrevieja centrum på gatan C/Diego Ramirez. Lägenheten ligger en trappa upp med balkong åt sydost. Med hiss kommer man direkt ner till garaget som enkelt kan säljas för ca 15.000 eur om det inte behövs. Lägenheten säljes fullt möblerad med befintliga möbler.

Fastighetens föreningsavgift är 40 eur/mån. Fastighetsskatten är 350 eur/år

LÄGET

Denna lägenhet Calle Diego Ramirez har i närområdet massor av restauranger, barer och butiker av alla de slag och all tänkbar service är därför på gångavstånd. Lägenheten ligger i Torreviejas centrala del och nära hamnområdet.  Endast en kort promenad från lägenheten och man är i absoluta centrum av  Torrevieja. På kort avstånd ligger också de fina sandstränderna Playa del Cura, Playa del Acequion och Playa de los Naufragos, som man når på några minuter med cykel/bil. I centrum på Torrevieja är det alltid ett intensivt pågående folkliv. Utan tvekan är det, det stora utbudet av uteserveringar, barer, restauranger och butiker som leder till Torreviejas härliga folkliv, vilket karaktäriserar stadsbilden. Till skillnad från Sverige, kan man i Torrevieja sätta sig på en uteservering även vintertid, och avnjuta något gott att äta och dricka.

Torrevieja ligger i provinsen Alicante, på Costa Blanca, känd för sitt fantastiska klimat med mycket lite nederbörd och en årlig medeltemperatur på 18-19 grader celsius. Världshälsoorganisationen WHO har deklarerat Costa Blanca-området ha ett av de mest hälsosamma klimaten på vår planet.

AVSTÅND FLYGPLATS/GOLF

Till Alicante flygplats är det ca 40 km, och till Alicante stad ytterligare 9 km. Ett flertal golfbanor med hög kvalitet finns att tillgå på nära håll. Banan Villamartin ligger närmast men också La Marquesa, La Finca, Vistabella, Campoamor, Las Ramblas och Las Colinas är andra banor som ligger relativt nära Torrevieja. Inom 50 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.

VISNINGSRESA-INFORMATION HÄR!

Mer info om Torrevieja här:

https://www.torrevieja-spanien.se

Pin It on Pinterest