LÄGENHET PLAYA DEL ACEQUION

En kort promenad till Playa del Acequion

Calle Valencia 16, Torrevieja

125.000 euros

p

3 sovrum, 1 badrum

Begagnad

lägenhet playa del acequion

Fastigheten

Lägenhet Playa del Acequion med 3 sovrum i centrala Torrevieja på gatan Calle Valencia. Till stranden Playa del Acequión är det endast 250 meter. Lägenheten ligger en trappa upp med balkong åt sydost och utsikt över områdets gemensamma swimmingpool. Den har 3 sovrum och 1 badrum och en yta på 65 m2. Lägenheten säljes fullt möblerad med befintliga möbler.

LÄGET

Denna lägenhet Playa del Acequion har i närområdet massor av restauranger, barer, butiker av alla de slag och all tänkbar service är därför på gångavstånd. Lägenheten ligger i Torreviejas södra del och mycket nära den fina sandstranden Playa del Acequion. En kort promenad från lägenheten och man är på stranden som går ända in till hamnområdet i centrala Torrevieja. På kort avstånd ligger också den likaså jättefina sandstranden Playa de los Naufragos, som man når på några minuters promenad. I centrum på Torrevieja, som man har på kort avstånd från Calle Valencia, är det alltid ett intensivt pågående folkliv. Utan tvekan är det, det stora utbudet av uteserveringar, barer, restauranger och butiker som leder till detta härliga folkliv, vilket karaktäriserar stadsbilden. Till skillnad från Sverige kan man i Torrevieja sätta sig på en uteservering även vintertid och avnjuta något gott att äta och dricka.

Torrevieja ligger i provinsen Alicante, på Costa Blanca, känd för sitt fantastiska klimat med mycket lite nederbörd och en årlig medeltemperatur på 18-19 grader celsius. Världshälsoorganisationen WHO har deklarerat Costa Blanca-området ha ett av de mest hälsosamma klimaten på vår planet.

AVSTÅND FLYGPLATS/GOLF

Till Alicante flygplats är det ca 40 km, och till Alicante stad ytterligare 9 km. Ett flertal golfbanor med hög kvalitet finns att tillgå på nära håll. Banan Villamartin ligger närmast men också La Marquesa, La Finca, Vistabella, Campoamor, Las Ramblas och Las Colinas är andra banor som ligger relativt nära Torrevieja. Inom 50 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.

VISNINGSRESA-INFORMATION HÄR!

Mer info om Torrevieja här:

https://www.torrevieja-spanien.se

Pin It on Pinterest