LÄGENHET PLAYA DEL CURA

Stor lägenhet med fantastiskt läge vid Playa del Cura, Torrevieja centrum

Calle Gumersindo, Playa del Cura, Torrevieja

195.900 euros

p

3 sovrum, 2 badrum

Begagnad

lägenhet nära playa del cura, Torrevieja

Fastigheten 

Denna 115 m2 stora lägenhet Playa del Cura ligger på tredje våningen med den stora balkongen i soligt söderläge. Både från huvudsovrummet och vardagsrummet har man utgång till balkongen. Till den fina sandstranden Playa del Cura, som ligger i centrum av Torrevieja, är det  endast 50 meter, och från balkongen har man utsikt över stranden. Lägenhet Playa del Cura har 3 stora dubbelsovrum och 2 snygga kompletta badrum. Den säljs möblerad med de möbler bilderna visar. Köket är separat och har tvättstuga i anslutning. Vardagsrummet är stort och ljust..

I närområdet 

Tack vare det fina centrala läget mitt i centrum erbjuder närområdet verkligen allt man kan önska sig. Barer, restauranger, butiker med mera finns i stort antal och trängs intill varandra. Längs hela stranden, Playa del Cura, och hela vägen in till Torrevieja centrum är det en mycket livlig och trevlig strandpromenad med butiker, gatuförsäljning, barer, pubar och restauranger. Livsmedelsbutiker, banker, apotek med mera finns alla på nära håll. I hamnområdet som man promenerar till på några minuter finns det förutom både fiskhamn och småbåtshamn ett flertal trevliga ställen med dans för alla åldrar.

Avstånd flygplats/golf                                  

Till Alicante flygplats är det ca 42-43 km eller 40 minuters bilresa, och till Alicante stad ytterligare 9 km. Ett flertal golfbanor med hög kvalitet finns att tillgå på nära håll. Banorna Villamartin, Campoamor Las Ramblas, La Finca och La Marquesa är de som ligger närmast men inom 50 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.

Årliga kostnader

Kommunal fastighetsskatt IBI: 285 euros     Föreningsavgift: 350 euros

Information visningsresa

Pin It on Pinterest