MIRADOR DEL MEDITERRANEO-GUARDAMAR

Lägenheter med fantastisk Medelhavsutsikt nära stranden

Carrer Alfons X el Savi, Guardamar

från 289.000 eur

p

3/4 sovrum, 2/3 badrum

Nyproduktion

mirador del mediterraneo och dess fasad

Mirador del Mediterraneo

3 byggnader med 9 lägenheter i vardera byggnad. Området ligger i den trevliga staden Guardamar med fantastiska sandstränder på mycket nära håll. Området har också gemensam swimmingpool och gym.

Lägenheterna

Mirador del Mediterraneo utgörs av lägenheter med 3 eller 4 sovrum och 2 eller 3 badrum. Lägenheterna i markplan har möjlighet till privat swimmingpool. De överst belägna taklägenheterna har 4 fantastiska sovrum med enorma fönsterväggar och otroliga terrasser där privat swimmingpool med dusch och kök kan installeras. Det är även förberett för installation av jacuzzi. Medelhavsutsikten är oslagbart vacker.

I närområdet                                                 

På kort avstånd har man mysiga Guardamar med all service som butiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, barer och restauranger mm. Grannstaden Torrevieja ligger 10 km söderut.

Avstånd flygplats/golf                                  

Till Alicante flygplats är det ca 35 km  eller ca 20 minuters bilresa, och till Alicante stad ytterligare 9 km. Ett flertal golfbanor med hög kvalitet finns att tillgå på nära håll. Banan La Marquesa ligger närmast men också La Finca, Villamartin, Campoamor, Las Ramblas och Las Colinas är andra banor som ligger relativt nära. Inom 50 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.

Pin It on Pinterest