ALTOS DE LA BAHIA
Quattrohus med 3 soverom, 2 bad nær Middelhavet og Torrevieja sentrum

Calle Gabriela Mistral, Torrevieja

€ 189.900

p

3 soverom, 2 bad

Brukte

Altos de La Bahia vackra grönområde och härliga swimmingpool

Området

Altos de la Bahia är ett trevligt område med tvåplansbyggnader beläget centralt och nära Medelhavet i Torreviejas norra del. En stor och mycket fin swimmingpool med stora omgivande terrassytor tillhör området liksom ett fint grönområde.

Fastigheten

Detta grupphus är ett quattrohus, alltså ett av 4 hörn i en och samma byggnad. Fastigheten har trädgård runt hörnet med parkering på den egna tomten vilket innebär stor bekvämlighet när varor skall köras hem och bäras in . Fastigheten är i 2 plan med 3 sovrum och 2 badrum. I markplan är det vardagsrum och matsal i anslutning till det trevliga barköket. Här finns också ett av de tre sovrummen och ett badrum. På övervåningen är de andra två sovrummen och ett badrum. En mycket stor terrass ligger i direkt anslutning till de båda sovrummen. Från denna underbara terrass är det fin utsikt över områdets härliga swimmingpool och Medelhavet som ligger några hundra meter från området Altos de La Bahia.

I närheten

Till närmaste sandstrand Playa de Los Locos är det 1 km och till Playa de La Mata något lite länge. Ett shoppingcenter med livsmedelskedjan Mercadona, barer, restauranger och mycket annat finns på nära håll. Till hamnen i Torrevieja centrum har man ca 2-2,5 km. Alicante flygplats ligger 40 km från området och dit är det normalt 30-35 min bilresa

Kostnader

Den årliga fastighetsskatten är 258 euros/år.     Föreningsavgiften är 360 euros/år.

Visningsresa känns intressant. Information här.

82 m2

Pin It on Pinterest