RADHUS-AGUAS NUEVAS

Välvårdat radhus med närhet  till allt

Calle Avellaneda, Torrevieja

125.000 euros

p

3 sovrum, 2 badrum

Begagnad

radhus aguas nuevas, swimmingpoolen

Fastigheten Radhus Aguas Nuevas

Radhus Aguas Nuevas har 3 sovrum och 2 badrum fördelat på 75 m2. Det ligger i övervåning med terrass åt sydväst på gatan Calle Avellaneda och har trevlig utsikt över närområdet.. Radhuset säljes fullt möblerad med snygga möbler.

Områdets föreningsavgift är 28 eur/mån. Fastighetsskatten är 250 eur/år

LÄGET

Detta Radhus Aguas Nuevas har i närområdet massor av restauranger, barer och butiker och all service finns därför på gångavstånd. Radhuset ligger i Torreviejas norra på gångavstånd, ca 1 km från den fina sandstranden Playa de Los Locos. En kort promenad från lägenheten och man är på stranden som går ända in till hamnområdet i centrala Torrevieja. På kort avstånd, ca 2 km, ligger den likaså jättefina och kända  sandstranden Playa de La Mata, som man når på några minuter med bil eller cykel. I centrum på Torrevieja är det alltid ett intensivt pågående folkliv. Utan tvekan är det, det stora utbudet av uteserveringar, barer, restauranger och butiker som leder till detta härliga folkliv, vilket karaktäriserar stadsbilden. Till skillnad från Sverige kan man i Torrevieja sätta sig på en uteservering även vintertid och avnjuta något gott att äta och dricka.

Torrevieja ligger i provinsen Alicante, på Costa Blanca, känd för sitt fantastiska klimat med mycket lite nederbörd och en årlig medeltemperatur på 18-19 grader celsius. Världshälsoorganisationen WHO har deklarerat Costa Blanca-området ha ett av de mest hälsosamma klimaten på vår planet.

AVSTÅND FLYGPLATS/GOLF

Till Alicante flygplats är det ca 40 km, och till Alicante stad ytterligare 9 km. Ett flertal golfbanor med hög kvalitet finns att tillgå på nära håll. Banan Villamartin ligger närmast men också La Marquesa, La Finca, Vistabella, Campoamor, Las Ramblas och Las Colinas är andra banor som ligger relativt nära Torrevieja. Inom 50 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.

VISNINGSRESA-INFORMATION HÄR!

Mer info om Torrevieja här:

https://www.torrevieja-spanien.se

Pin It on Pinterest