RADHUS-AVENIDA PARIS – PRIS 114.000 EUR -SÅLT-

Mysigt radhus med härlig charm

Avenida Paris, Torrevieja

114.000 euros

p

1 sovrum

Begagnad

radhus avenida paris. den underbara swimmingpoolen

Fastigheten Radhus Avenida Paris

Radhus Avenida Paris har 1 sovrum och 1 badrum fördelat på 50 m2. Det ligger i övervåning med balkong åt sydost på gatan Avenida Paris i Torreviejas norra del och har trevlig utsikt över områdets härliga swimmingpool. Radhuset säljes fullt möblerat med snygga möbler. Garageplats tillhör fastigheten.

LÄGET

Radhus Avenida Paris har i närområdet ett flertal restauranger, barer och butiker, och all service finns därför på nära håll. Radhuset ligger på gångavstånd till den fina sandstranden Playa de Los Locos och den trevliga strandpromenaden som finns där. Till hamnområdet i centrala Torrevieja är det ca 1 km. Den likaså jättefina och kända, 17 km långa  sandstranden, Playa de La Mata ligger ca 1,5 km från radhuset norrut. I Torrevieja centrum är det alltid ett intensivt folkliv. Utan tvekan är det, det stora utbudet av uteserveringar, barer, restauranger och butiker som leder till detta härliga folkliv, vilket karaktäriserar stadsbilden. Till skillnad från Sverige kan man i Torrevieja sätta sig på en uteservering även vintertid och avnjuta något gott att äta och dricka.

Torrevieja ligger i provinsen Alicante, på Costa Blanca, känd för sitt fantastiska klimat, med mycket lite nederbörd och en årlig medeltemperatur på 18-19 grader celsius. Världshälsoorganisationen WHO har deklarerat att Costa Blanca-området har ett av de mest hälsosamma klimaten på vår planet.

AVSTÅND FLYGPLATS/GOLF

Till Alicante flygplats är det ca 40 km, och till Alicante stad ytterligare 9 km. Ett flertal golfbanor med hög kvalitet finns att tillgå på nära håll. Banan Villamartin ligger närmast men också La Marquesa, La Finca, Vistabella, Campoamor, Las Ramblas och Las Colinas är andra banor som ligger relativt nära Torrevieja. Inom 50 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.

VISNINGSRESA-INFORMATION HÄR!

Mer info om Torrevieja här:

https://www.torrevieja-spanien.se