RADHUS SUNRISE VII

Komplett utrustade radhus. Mycket hög standard

Calle Bidasoa/Calle Guadiana

199.000 - 230.000 euros

p

2-3 sovrum, 2 badrum

Nyproduktion

radhus sunrise VII poolområde

Radhus Sunrise VII 

Radhus Sunrise VII består av 14 bostäder i markplan med trädgård på både fram och baksida och 14 bostäder i övervåning, d v s en trappa upp, med privat takterrass. Alla med söderläge. Balkonger och terrasser är stora. Samtliga bostäder har garage och förråd inunder byggnaderna. Garagen är  elmotorstyrda med fjärrkontroll. Området har ett 4000 m2 stort grönområde med naturligt gräs, planteringar med 3-6 m höga palmer, petancabana och en  härlig swimmingpool med barnpool.

Bostäderna

Radhus Sunrise VII  uppförs i hög kvalitet och bostäderna är fullständigt utrustade. Standard är elektriskt styrda persienner, inbyggda garderober, badrum med duschkabin, golvvärme och badrumsspegel. Förinstallation för luftkonditionering.

I närområdet                                                 

Området ligger i hjärtat av Orihuela Costa, mycket nära golfbanan Villamartin med shoppingcentra och sandstränder på bekvämt avstånd.

Avstånd flygplats/golf                                  

Till Alicante flygplats är det ca 50 km, och till Alicante stad ytterligare 9 km. Ett flertal jättefina golfbanor finns att tillgå på mycket nära håll. Utöver Villamartin golf har man också banorna Campoamor och Las Ramblas på riktigt nära håll. Inom 50 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.

Visningsresa! Information här!

Pin It on Pinterest