VISNINGSRESA –
BÄSTA VÄGEN TILL EN PLATS I SOLEN

En visningsresa är absolut en  väldigt bra väg att gå, för att på ett tidseffektivt och informativt sätt, uppleva Torreviejaområdet och dess fantastiska klimat, samtidigt  som du besöker de fastigheter som erbjuds.

Costa Blanca Solhus har sedan 1984 guidat mer än 2000 familjer från Skandinavien och norra Europa, till att på ett tryggt sätt, skaffa sig ett andra hem i solen.

I resans pris, 3 190:-/person, ingår flyg T/R, transport från och till flygplatsen i Alicante, tre nätter på hotell med frukostpension, luncher och middagar på trevliga restauranger i Torrevieja samt husvisning.

Resulterar resan i köp av ert drömboende kommer visningsresekostnaden inräknas i köpeskillingen.

Nedan beskrivs hur våra visningsresor är planerade.

Dag 1: Ni blir hämtade på flygplatsen i Alicante och får ett program över hur just din resa är planerad. Beroende på ankomsttid besöker vi ett eller några områden innan vi åker till hotellet för incheckning. På kvällen äter vi middag på en trevlig restaurang i Torrevieja.

Dag 2: Efter  frukost på hotellet börjar visningen kl 10.00.  Vi besöker både nyproducerade och begagnade fastigheter, och sannolikt även en av Torreviejas trevliga gatumarknader före lunch kl 14.00. Efter lunch fortsätter husvisningen och senare på kvällen är det middag på restaurang.

Dag 3: Efter  frukost på hotellet börjar visningen kl 10.00 som dag 2, men utan marknadsbesök. Lunch 14.00, varefter vi fortsätter visningen samt gör återbesök. På kvällen blir det middag.

Dag 4: Beroende på flygtiderna blir det frukost på hotellet och ev. nya besök/ återbesök om så är möjligt. Transport till Alicante flygplats.  

Köper ni ett andra hem i solen genom Costa Blanca Solhus, utlovas ett problemfritt fastighetsköp utan några som helst extrakostnader för våra tjänster. Vårt kontor i Torrevieja tar kostnadsfritt hand om hela lagfartsförfarandet.

För att undvika en extraresa, enbart för att själv underteckna lagfarten, ombesörjer vi även detta med fullmakt, om så önskas.

För mer detaljerad information gällande de kostnader som tillkommer vid ett fastighetsköp i Spanien klicka här.

För anmälan: Klicka här och fyll i formuläret på startsidan. Vi återkommer med bekräftelse och betalningsinformation.

2021 reser vi följande datum:
30 jan–2 feb, 6-9 mars, 17-20 april och 29 maj–1 juni

Pin It on Pinterest