En visningsresa är absolut en jättebra väg, och rekommenderas,  för att på ett tidseffektivt och informativt sätt, bilda sig en bra uppfattning om Torreviejaområdet, dess fantatiska klimat och alla de fastigheter vi har att erbjuda.

Costa Blanca Solhus har under 35 år guidat mer än 2000 familjer från hela Skandinavien och även andra länder i norra Europa, till att på ett tryggt sätt, skaffa sig ett andra hem i solen.

I resans pris 3 190:-/person ingår flyg T/R, transport från och tillbaks till flygplatsen i Alicante, 3 nätter på centralt beläget hotell i Torrevieja med frukostpension, luncher och middagar runt om på trevliga restauranger i Torrevieja och husvisning.

Skulle ni hitta ett radhus, lägenhet eller en villa som ni fastnat för, och resan resulterar i ett köp, avräknas resekostanden för upp till två personer.

Hur går då en resa till?

Dag 1: Ni blir hämtade på flygplatsen i Alicante, och beroende på ankomsttid besöker vi ett eller några områden innan vi åker till hotellet för incheckning. Ni får ett program som visningen är tänkt under just er resa.  På kvällen äter vi middag på en trevlig restaurang i centrum.

Dag 2: Vi avreser hotellet efter frukost 10.00 och besöker både nyproducerade och begagnade fastighter fram till 14.00 då det är lunch. Vi brukar också hinna med ett besök på en av Torreviejas marknader innan lunch. På eftermiddagen fortsätter husvisningen till ca 18.30-19.00 och senare på kvällen är det middag på restaurang.

Dag 3: Vi startar 10.00 och fortsätter på förmiddagen husvisningen på samma sätt som dag 2 men utan marknadsbesök. Efter Lunchen 14.00 visar vi vidare och gör återbesök  till ca 18.30-19.00 varefter det blir middag senare på kvällen.

Dag 4:  Beroende på flygtiderna blir det frukost och även nya besök samt återbesök om så är möjligt, tills det är dags för avresa till Alicante flygplats.

Tänk på: Köper ni ett andra hem i solen genom Costa Blanca Solhus, utlovas ett problemfritt fastighetsköp utan några som helst extrakostnader för våra tjänster. Costa Blanca Solhus tar kostnadsfritt hand om hela lagfartsförfarandet. För att undvika en extraresa för att själv underteckna lagfarten, ombesörjer vi även detta med fullmakt, om så önskas.

För mer detaljerad information gällande de kostnader som tillkommer vid ett fastighetsköp i Spanien – klicka här.

För anmälan:  Klicka här och fyll i formuläret. Vi återkommer omgående med bekräftelse  och betalningsinformation.

Följande datum är  planerade: september 2020