VILLA AMANECER VIII

Villor i hög standard nära Medelhavet

Calle Lebeche/Calle Einstein och Calle Sotavento

489.000 - 512.000 euros

p

3 sovrum, 3 badrum

Nyproduktion

villa amanecer VIII kvällsbild

Villa Amanecer VIII 

Villas Amanecer VIII är 8 villor i absolut toppklass med 3 sovrum och 3 badrum med totalytor på ca 200 m2 inkl terrasser. Källarplan kan som tillval inredas till priset 68.000 euros extra. Villorna ligger i söderläge i Torreviejas norra del 300 m från Medelhavet och har privat swimmingpool och garage.

Standard

Villas Amanecer VIII håller mycket hög standard med fullständigt utrustade kök. Badrummen är kompletta med badrumsmöbel, duschkabin med skärmväggar, spegel och golvvärme. Alla fönster och fönsterdörrar är försedda med fjärrstyrda persienner. Fiber luftkonditioneringssystem är förinstallerat. 

Läget                                               

Villorna ligger i Torreviejas norra del endast 300 meter från Medelhavet. Till den härliga sandstrande Playa de La Mata är det 1 km och Playa de Los Locos i centrala stan har man 800 meter. Till hamnen i Torrevieja centrum är det ca 2 km. Livsmedelsbutiker, barer, restauranger banker mm finns på nära håll.

Avstånd flygplats/golf                                  

Till Alicante flygplats är det ca 42-43 km eller 40 minuters bilresa, och till Alicante stad ytterligare 9 km. Ett flertal golfbanor med hög kvalitet finns att tillgå på nära håll. Banorna Villamartin, Campoamor och Las Ramblas är de som ligger närmast men inom 50 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.

Visningsresa! Information här!

Pin It on Pinterest