VILLA AGUAS NUEVAS
Enplans villa i Aguas Nuevas med 3 sovrum, 2 badrum och takterrass i sydostläge i Torrevieja norra del.

Calle Miguel Angel Blanco Garrido Torrevieja

€ 194.900

p

3 sovrum, 2 badrum

Begagnad

trtrevlig villa i aguas nuevas

Området

Villan ligger i det lugna området Arco Mediterraneo i stadsdelen Aguas Nuevas i Torreviejas norra del. Ett trevligt område med blandad bebyggelse, alltså med både villor och radhus. Till den långa sandstranden Play de La Mata är det ca 1500 meter. En stor swimmingpool med stora terrassytor tillhör området liksom grönområde.

Fastigheten

Villan är i ett plan med 3 sovrum, 2 badrum och en fantastiskt fin takterrass. Denna enplans villa i Aguas Nuevas har 180 m2 trädgård med parkering på den egna tomten, vilket betyder stor bekvämlighet när varor från supermercadon skall köras hem och bäras in. I markplan är det fina terrasser och hela bostaden som har separat kök med egen utgång till trädgården, förutom ett av sovrummen, har man alltså här. Vardagsrummet har en trevlig öppen spis. En trappa upp, på taket ligger den 50 m2 stora takterrassen som man kommer till via en utvändig trappa. Här ligger det tredje sovrummet som idag används till kontor. Även på takterrassen har man öppen spis. Om så önskas kan takterrassen helt eller delvis byggas om till en separat bostad. Från takterrassen är det fin utsikt över områdets härliga swimmingpool och Medelhavet ser man på avstånd, liksom Torrevieja centrum.

I närheten

Till närmaste sandstrand Playa de La Mata är det 1,5 km. Ett shoppingcenter med livsmedelskedjan Mercadona, barer, restauranger och mycket annat finns på nära håll. Till hamnen i Torrevieja centrum har man 2-2,5 km. Till Alicante flygplats är det 40 km, vilket normalt innebär 30-35 minuters bilresa

Information om visningsresa här.

105 m2

Pin It on Pinterest