VISNINGSRESA TORREVIEJA – BÄSTA VÄGEN TILL EN PLATS I SOLEN

Visningsresa till Torrevieja, Spanien, är uppskattat, informativt och ett mycket bra sätt att uppleva Torreviejaområdet och dess fantastiska klimat. Ni besöker ett stort antal villor, radhus och lägenheter runt om i området.

Sedan starten 1982 har Costa Blanca Solhus hjälpt mer än 2000 familjer från Skandinavien och norra Europa, att på ett tryggt sätt, skaffa sig ett andra hem i det mycket solsäkra Torrevieja.

Visningsresan pris, 3 190:-/person, inkluderar flyg T/R, transport från och till flygplatsen i Alicante, tre nätter på hotell med frukostpension samt luncher och middagar på trevliga restauranger i Torrevieja och husvisning.

Resulterar visningsresan i köp av fastighet, återbetalas visningsresekostnaden.

Nedan beskrivs hur visningsresorna preliminärt planeras.

Dag 1:Ni hämtas på flygplatsen i Alicante och får ett program över hur just din resa är planerad. Beroende på ankomsttid besöks något område innan vi åker till hotellet för incheckning. På kvällen äter vi middag tillsammans på en trevlig restaurang i Torrevieja.

Dag 2: Efter frukost på hotellet börjar visningen kl 10.00.  Vi besöker både nyproduktion och begagnade fastigheter, samt en av Torreviejas trevliga gatumarknader. Lunch kl 14.00 varefter husvisningen fortsätter. Till kvällen är det middag på restaurang i Torrevieja

Dag 3: Husvisningen börjar kl 10.00 efter frukost. Lunch 14.00, varefter vi besöker fler fastigheter samt gör återbesök. På kvällen är det gemensam middag.

Dag 4: Frukost på hotellet, och om flygtiderna medger, nya besök/ återbesök. Transport till Alicante flygplats.  

Köper ni ett andra hem i solen genom Costa Blanca Solhus, utlovas ett problemfritt fastighetsköp utan några som helst extrakostnader för våra tjänster. Lokalkontoret i Torrevieja tar kostnadsfritt hand om hela lagfartsförfarandet. .

Med fullmakt från köparen undertecknas escrituran (lagfarten) hos notarien och fastigheten registreras i köparens namn i spanska fastighetsregistret.

För mer detaljerad information gällande de kostnader som tillkommer vid ett fastighetsköp i Spanien klicka här.

Anmälan till visningsresa: Klicka här och fyll i formuläret på startsidan. Vi återkommer med bekräftelse och betalningsinformation.

Visningsresor till Torrevieja, Spanien 2023:

6-9/3, 25-28/4 och 29/5-1/6

Pin It on Pinterest