VISNINGSRESA-BÄSTA VÄGEN TILL EN PLATS I SOLEN

En visningsresa till Torrevieja, Spanien, är ett uppskattat och informativt sätt att uppleva Torreviejaområdet, dess fantastiska klimat och alla de villor, radhus och lägenheter som vi besöker och som många gånger resulterar i ett andra hem i Spanien.

Costa Blanca Solhus har sedan 1982 hjälpt mer än 2000 familjer från Skandinavien och norra Europa, att på ett tryggt sätt, skaffa sig ett andra hem i solsäkra Torrevieja.

I visningsresan pris, 3 190:-/person, ingår flyg T/R, transport från och till flygplatsen i Alicante, tre nätter på hotell med frukostpension samt luncher och middagar på trevliga restauranger i Torrevieja och husvisning.

Skulle resan resultera i köp av fastighet, återbetalas visningsresekostnaden.

Nedan beskrivs hur en visningsresa till Torrevieja, Spanien kan vara planerad.

Dag 1:Ni hämtas på flygplatsen i Alicante och får ett program över hur just din resa är planerad. Beroende på ankomsttid besöks ev något område innan vi åker till hotellet för incheckning. På kvällen äter vi middag tillsammans på en trevlig restaurang i Torrevieja.

Dag 2: Efter frukost på hotellet börjar visningen kl 10.00.  Vi besöker både nyproducerade och begagnade fastigheter, samt en av Torreviejas trevliga gatumarknader. Lunch kl 14.00 varefter husvisningen fortsätter. Till kvällen är det middag på restaurang i Torrevieja

Dag 3: Husvisningen börjar kl 10.00 efter frukost. Lunch 14.00, varefter vi besöker fler fastigheter samt gör återbesök. På kvällen är det gemensam middag.

Dag 4: Frukost på hotellet, och om flygtiderna medger, nya besök/ återbesök. Transport till Alicante flygplats.  

Om ni som resultat av visningsresan köper ni ett andra hem i solen genom Costa Blanca Solhus, utlovas ett problemfritt fastighetsköp utan några som helst extrakostnader för våra tjänster. Vårt kontor i Torrevieja tar kostnadsfritt hand om hela lagfartsförfarandet .

Med fullmakt från köparen ombesörjs dessutom att lagfarten blir undertecknad och fastigheten registrerad i köparens namn i spanska fastighetsregistret.

För mer detaljerad information gällande de kostnader som tillkommer vid ett fastighetsköp i Spanien klicka här.

Anmälan till visningsresa: Klicka här och fyll i formuläret på startsidan. Vi återkommer med bekräftelse och betalningsinformation.

Visningsresor till Torrevieja, Spanien:
30 jan–2 feb, 6-9 mars, 17-20 april, 29 maj–1 juni, 23-26 juli, 27-30 aug

Pin It on Pinterest